Tgrt Haber
07 Şubat 2015 11:17

Demet Akalın'ın kızı Hira'da iyi huylu tümör çıktı!

Geçtiğimiz günlerde kızı Hira'nın birinci yaşını kutlayan Demet Akalın'ın kızının fotoğraflarını neden paylaşmadığı ortaya çıktı.

Demet Akalın'ın kızı Hira'da iyi huylu tümör çıktı!
demet akalın, hira, magazin, haber,

Demet Akalın'ın geçen çarşamba 1. yaşını renkli bir partiyle kutladığı kızı Hira'nın sadece kolunun göründüğü fotoğrafı paylaşması dikkat çekmişti.
TAKİPÇİSİNE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
Şarkıcı, gizem oluşturmak için bunu yaptığını söyleyen takipçiye açtı ağzını yumdu gözünü. Bunu yaparken de uzun zamandır kızında çıkan tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini açıkladı. Akalın konuyla ilgili şunları yazdı, "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem oluşturacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim.  bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...