Tgrt Haber
28 Şubat 2024 05:31 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 05:32

Aniden evlenmişlerdi... Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir'in nikah şahitleri ortaya çıktı

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir Dubai'de nikah masasına oturdu. Gündeş ile Özdemir'in nikahını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıyarken iddiaya göre, şahitleri Faruk Özbek ile Okan Küfeci oldu.

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
Aniden evlenmişlerdi... Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir'in nikah şahitleri ortaya çıktı
Ebru Gündeş,Murat Özdemir,evlilik

2021 yılında Reza Zarrab'dan boşanan ve bu evlilikten Alara adında bir kızı olan Ebru Gündeş, yeniden nikâh masasına oturmaya hazırlanıyordu.

Murat Osman Özdemir'in teklifini kabul eden Gündeş'in Ramazan Bayramı'ndan sonra evleneceği iddia ediliyordu.

Çiftin nikâhını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. İddiaya göre, Ebru Gündeş'in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir'in şahidi de Okan Küfeci oldu.

Bu evlilik Gündeş'in 4, Özdemir'in 3'üncü evliliği oldu.

DUBAİ-TÜRKİYE ARASINDA MEKİK DOKUYOR

Ebru Gündeş’ten 12 yaş küçük olan 37 yaşındaki Murat Özdemir’in 3 çocuğu var. Dubai merkezli yazılım ve savunma sanayiye hizmet veren bir şirketin sahibi olan Murat Özdemir, Dubai-Türkiye arası mekik dokuyor. Ebru Gündeş de kızının eğitimi için Dubai’de yaşıyor, iş için Türkiye’ye geliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...