Tgrt Haber
26 Aralık 2023 16:52 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 17:03

Antidepresan şarkısıyla tanınan Mert Demir’in O Ses Türkiye’deki görüntüleri ortaya çıktı

Antidepresan şarkısını Serenay Sarıkaya ile seslendiren şarkıcı Mert Demir’in O Ses Türkiye’ye katıldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski hali ve sesi şaşkına çevirdi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
mert demir

Antidepresan şarkısıyla beğeni toplayan şarkıcı Mert Demir’in O Ses Türkiye’ye katıldığı görüntüler ortaya çıktı. Şarkının vokalistinin ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya olması, gündeme bomba gibi düşerken, şarkıcının O Ses Türkiye’deki görüntüleri tekrar gündeme geldi.

O SES TÜRKİYE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Sesi ve şarkılarıyla son dönemin en merak edilen isimlerinden biri olan Mert Demir’in 9 yıl önce katıldığı O Ses Türkiye yarışmasından görüntüler tekrar gündem oldu. O zamanlar henüz 21 yaşında olan Mert Demir'in hem sesi, hem de eski hali şaşkına çevirdi.

Antidepresan şarkısıyla tanınan Mert Demir’in O Ses Türkiye’deki görüntüleri ortaya çıktı

MERT DEMİR KİMDİR?

26 Aralık 1993 doğumlu Mert Demir, katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmada finale kadar yükselen Demir, 2014 yılında çeşitli yerlerde sahne almaya başladı. 2017 yılında FadeOut Müzik ile anlaşarak profesyonel kariyerine başladı. Eylül 2021'de Melike Şahin ile birlikte yayınladığı "Pusulam Rüzgar" adlı tekliyle büyük beğeni topladı. Kasım 2022 tarihinde Mabel Matiz ile birlikte yayınladığı "Antidepresan" teklisiyle dönemin en çok dinlenen parçalarından birisi oldu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...