Tgrt Haber
12 Şubat 2024 17:27 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 17:37

Avatar Atakan'ın oğlu babasını televizyonda görünce hüngür hüngür ağladı! 'Geri dön' yorumları yağdı

Survivor All Star yarışmasına katılan Avatar Atakan’ın oğlu Aslan, babasını izlerken gözyaşlarına boğuldu. Aslan, “Ben istemedim gitmesini zaten gitmişti” sözleriyle hüngür hüngür ağladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Avatar Atakan,Survivor

Survivor All Star yarışmasına Turabi’nin sakatlanmasının ardından dahil olan Avatar Atakan’ın eşi oğlu Aslan’ın babasını izlerken gözyaşlarına boğulduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

ASLAN, BABASI AVATAR ATAKAN'I İZLEYİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasında birinci olan Avatar Atakan, bu sezonda da yarışmaya dahil oldu. Bir kızı ve bir oğlu olan Atakan, ailesiyle vedalaşırken, oğlu ile yaşadığı duygusal anlar seyirciyi de etkilemişti. Avatar Atakan'ın eşi sosyal medya hesabından oğlu Aslan'ın televizyonda babası çıktığı an ekrana kilitlenip ağladığı anları paylaştı. Televizyon babasını izleyen Aslan, hüngür hüngür ağlayarak, “Babam gitti işte. Ben istemedim onun gitmesini’ derken, annesi de ‘Senin için yarışıp gelecek’ sözleriyle oğlunu teselli etmeye çalıştı. Videonun altına “Bence yarışmayı bırakmalısın”, “Avatar Atakan’ın şu videodan sonra dönmesi lazım” gibi yorumlar yapıldı.

Avatar Atakan'ın oğlu babasını televizyonda görünce hüngür hüngür ağladı! 'Geri dön' yorumları yağdı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...