Tgrt Haber
24 Kasım 2023 21:16 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 21:40

Fenomen Reşit Bozdağ, terör örgütüne üyeliğinden tutuklandı

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan ile olaylı ilişkisiyle tanınan Reşit Bozdağ'ın gözaltına alındığı ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Betkayan, “3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum" derken, Bozdağ'ın PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğu ortaya çıktı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
,fenomen

Balya balya parayla paylaşım yapan sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ’ın ilk olarak kara para aklama nedeniyle gözaltına alındığı iddia edilmişti. Bozdağ’ın daha önce Betkayan'ın kendisine aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı gerekçesiyle dün gözaltına alındığı öğrenildi.

FENOMEN REŞİT BOZDAĞ TUTUKLANDI

Yıllar önce katıldığı Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan, bir süre önce sosyal medya hesabından Reşit Bozdağ’dan şiddet gördüğünü ve şikayetçi olduğunu açıklamıştı. 

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betyakan ile yaşadığı problemlerle gündem olan Reşit Bozdağ,  Kıbrıs'a tatile gitmek için İstanbul Havalimanı'na gitti. Burada kimlik kontrol noktasından geçen Bozdağ'ın bilgilerini kontrol eden polis, PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranması olduğunu belirledi. 

Konuyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bilgi veren ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

TUTUKLANDI

Sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı.

Fenomen Reşit Bozdağ, terör örgütüne üyeliğinden tutuklandı

“BEN DIŞARDAYIM”

Sosyal medya hesabından Reşit Bozdağ’ın gözaltına alındığını doğrulayan Melis Buse Betkayan, kendisinin evde olduğunu ve gözaltına alınmadığını söyleyerek, "Zamanında benimle ilgili uzaklaştırma kararı ve konuşma yasağı vardı. Bana yakınlaştığı ve yasağı olmasına rağmen hakaret ettiği için gözaltına alındı. 3 gün yatıp çıkacak. Avukatını da ben tuttum" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...