Tgrt Haber
29 May 2023 11:22 - Güncelleme : 29 May 2023 12:39

Boşanacağı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşiyle düşman çatlatan poz geldi!

Uzun bir aradan sonra Show TV ekranlarından yayınlanan Aile dizisiyle ekranlara fırtına gibi dönen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile olan samimi sahneleri sebebiyle evliliğinde kriz olduğu söyleniyordu. Ancak Tatlıtuğ sosyal medya hesabından eşiyle düşman çatlatan bir poz yayınladı.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Boşanacağı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşiyle düşman çatlatan poz geldi!
kıvanç tatlıtuğ,başak dizer

2016 yılında stilist Başak Dizer ile dünya evine giren başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2022 yılında oğlu Kurt Efe’yi kucağına aldı. Mutlu bir evliliği olan Tatlıtuğ çiftinin son dönemde boşanacakları iddiası gündeme geliyor. Ancak ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tüm bu iddiaları yalanlarcasına eşini öperek verdiği pozu Instagram hesabından paylaşınca son noktayı koydu.

EŞİNİ ÖPEREK POZ VERDİ

2016 yılında yurt dışında stilist Başak Dizer ile nikah masasına oturan ve Kurt Efe adını verdikleri bir çocukları bulunan Kıvanç Tatlıtuğ paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Aile dizisinde de eşiyle birlikte çalışan Kıvanç Tatlıtuğ, aşka geldi. Tatlıtuğ, 4,3 milyon takipçisini bulunduğu Instagram hesabından Dizer'i öptüğü romantik bir pozu paylaştı. Çiftin karesi kısa sürede hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Boşanacağı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşiyle düşman çatlatan poz geldi!

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Başak Dizer'in Aile dizisinde eşi ile Serenay Sarıkaya'ın yakınlaştığı sahnelerden rahatsız olarak "Bir daha olursa boşanırım" dediği ileri sürülmüştü. Bir mekân çıkış ayrılık iddiasıyla ilgili konuşan yakışıklı oyuncu, "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Kaile bile almıyoruz" diyerek iddiayı yalanlamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...