Tgrt Haber
06 Aralık 2023 13:27 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 13:27

Bu sefer damat tişört giydi, Acun Ilıcalı ise takım elbise

Hem sporcu hem de işletmeci olan Efe Gürsoy, önceki gün evlendi. Acun Ilıcalı’nın nikah şahidi olduğu törende damat tişört giyerken, Acun Ilıcalı bu sefer ceket giydi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Bu sefer damat tişört giydi, Acun Ilıcalı ise takım elbise
Acun Ilıcalı

Sosyetenin tanınmış ismi Efe Gürsoy, sade bir törenle evlendi. Ünlü isimlerin katıldığı törende damat Gürsoy siyah tişört giyerken, Acun Ilıcalı’nın ceket giymesi dikkat çekti.

BU SEFER ACUN ILICALI DEĞİL, DAMAT TİŞÖRT GİYDİ 

Her daim tişörtle görüntülenen Acun Ilıcalı, katıldığı düğünde giydiği ceketle sosyal medyanın diline düştü. Sosyetenin tanınan isimlerinden Efe Gürsoy'un düğününe katılan Acun Ilıcalı, tarzıyla dikakt çekti. Galatasaray Spor Kulübü'nün eski yöneticisi Ergun Gürsoy'un yeğeni olarak da tanınan Gürsoy, nikah pozunu 'See u Bye (Görüşürüz. Güle güle)' yazarak paylaştı. Gürsoy tişört giyerken, Ilıcalı'yı ise ceketle görenler bir hayli şaşırdı. 

Bu sefer damat tişört giydi, Acun Ilıcalı ise takım elbise

ACUN ILICALI VE BANU ILICALI NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Sayılı isimlerin katıldığı nikahta Acun Ilıcalı ve Banu Ilıcalı nikah şahidi oldu. Davetliler arasında; Sinan Engin, Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Esat Yontunç ve eşi Hande Gülşen ile Oğulcan Engin de nikah töreninde bulunan isimler arasında yer aldı.

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...