Tgrt Haber
04 Nisan 2024 21:55 - Güncelleme : 04 Nisan 2024 21:55

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, mazbatasını aldı, 'baba' itirafı dikkat çekti

Ünlü teknik adam Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Çeşme Belediye Başkanı seçildi mazbatasını aldı. Röportaj veren Lal Denizli, itirafta bulunarak ailesinin siyasete girmesini tercih etmediğini ifade etti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, mazbatasını aldı, 'baba' itirafı dikkat çekti

Milli Takım dahil birçok takımda büyük başarılara imza atan teknik direktör Mustafa Denizli'nin 33 yaşındaki kızı Lal Denizli, Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı oldu. Bugün mazbatasını alan Denizli babasının siyasete girmesine nasıl baktığını anlattı. 

LAL DENİZLİ: BABAM İSTEMEDİ 

Ailesinin siyasete girmesine sıcak bakmadığını belirten Lal Denizli, "Babamın hayatı boyunca milyonlarca kişiyi temsil etmesinden kaynaklıydı. Babam hep şunu der, 'Benim siyasi olmam doğru değil. Çünkü beni sevenler arasında birçok farklı görüşten insan var. Bu onları kırabilir'. O nedenle onun o tarafsızlık ilkesine zeval gelebileceği endişesi vardı hep. Ama ben bu dengeyi güzel koruduğumu düşünüyorum." derken engel olmadıklarını belirtti. 

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, mazbatasını aldı, 'baba' itirafı dikkat çekti - 1. Resim

"TORPİLLE GELMİŞİM GİBİ BİR ALGI VAR"

Ailesinin kararına destek olduğunu belirten, "Ama sanki onların torpiliyle gelmişim gibi bir algı oluştu. Böyle değildi. Genel Başkanımız Özgür Özel bunca yıldır verdiğim emeğin şahitlerinden biridir" dedi.

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...