Tgrt Haber
10 Mart 2024 09:57 - Güncelleme : 10 Mart 2024 10:13

Dilan Polat'ın kızı Nilda Polat, Bakan Yerlikaya'ya seslenerek yardım istedi: "Benden tüm ailemi aldınız"

Bir süredir hapiste olan Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, Ali Yerlikaya'ya seslendi. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Nilda, “Suçları olmadığı halde neden hala içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor" diyerek anne ve babasının hapisten çıkmasını istedi.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
Kara Para Aklama, Vergi Kaçakçılığı, Nilda Polat

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından yargılanan ve bir süredir hapiste olan Dilan ve Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Çiftin çocukları sosyal medyada merak konusu olurken paylaşılan video kısa sürede yayıldı. 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın kızı Nilda Polat, sosyal medyada paylaştığı video ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslendi. Nilda Polat, "Sayın Ali Yerlikaya, lütfen sesimizi duyun. Ben ve kardeşim artık dayanamıyoruz" dedi.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"

Annesi Dilan Polat'ın Instagram hesabından paylaşım yapan Nilda Polat,  "Benden bütün ailemi aldınız, kardeşim ve benim psikolojimiz bozuldu. uçları olmadığı halde neden hâlâ içerideler. Kardeşim sürekli ağlıyor. Benim de psikolojim bozuldu. Dayanamıyorum artık" diyerek sitem etti. 

"BEN ONLARI ÇOK ÖZLEDİM"

Nilda kardeşini de video sırasında konuşturdu ve küçük kardeşi "Ben onları çok özledim" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...