Tgrt Haber
19 Nisan 2024 15:28 - Güncelleme : 19 Nisan 2024 15:28

Duygu Nebioğlu iddia etti! Ümit Besen'den Müge Anlı aracılığıyla açıklama geldi

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu annesini aramak için Müge Anlı programına çıktı. Ablasının babasının da ünlü bir sanatçı olduğunu açıklamasının ardından Ümit Besen ismi sosyal medyada dolaşmaya başladı. Ünlü sanatçıdan iddialar sonrası ilk açıklama geldi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Duygu Nebioğlu iddia etti! Ümit Besen'den Müge Anlı aracılığıyla açıklama geldi

Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü biri olduğunu açıklamasının ardından ilk olarak Uğur Dündar DNA testi vermiş ve çıkan sonuca göre, Dilara'nın babasının olmadığı anlaşılmıştı. Bugün yayınlanan Müge Anlı programında şarkıcı Ümit Besen'in adının geçmesinin ardından ünlü sanatçıdan ilk açıklama geldi. 

METİN AKPINAR'IN 'BABALIK' DAVASINDA ÜMİT BESEN İDDİASI 

Müge Anlı, ortaya atılan iddiaların ardından Ümit Besen'in açıklamasını canlı yayında okudu. Besen, bahsi geçen kadını tanımadığını, olaylarla uzaktan yakından bir ilişkisinin olmadığını ifade etti. Besen, böyle bir olayda adının geçmesinin bile kendisini rahatsız ettiğini belirtti. 

Duygu Nebioğlu iddia etti! Ümit Besen'den Müge Anlı aracılığıyla açıklama geldi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...