Tgrt Haber
25 Temmuz 2023 11:06 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:30

Ebru Gündeş sahnede ne yapacağını bilemedi! Elbisesinin azizliğine uğradı

Yaz konserlerine devam eden Ebru Gündeş, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Pembe elbisesiyle şarkılarını seslendiren sanatçı, elbisesinin azizliğine uğradı. Ne yapacağını bilemeyen Gündeş'e yakınındaki vatandaşlar bile yardım edemedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Ebru Gündeş sahnede ne yapacağını bilemedi! Elbisesinin azizliğine uğradı
Ebru Gündeş

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Ebru Gündeş, sahnede büyük bir talihsizlik yaşadı. Pembe elbisesiyle sahneye çıkan Gündeş, bir anda havalanan elbisesi karşısında ne yapacağını bilemedi. Zor anları kameralara yansıyan sanatçı, kısa bir aranın ardından şarkılarını söylemeye devam etti. 

ELBİSESİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Ebru Gündeş'in dün akşam verdiği konserde zor anlar yaşadı. Pembe kostümündeki tüller sahnenin önünde yer alan vantilatörlerin etkisiyle uçuşmaya başlayınca sanatçı zor anlar yaşadı. Bir anda tüllerin arasında kalan şarkıcı neye uğradığını şaşırdı. Tülleri indirmeye çalışan Gündeş başaramayınca çareyi sahnede geri geri gitmekte buldu. O anlarda ünlü şarkıcıya kimse yardım edemedi. 

Ebru Gündeş sahnede ne yapacağını bilemedi! Elbisesinin azizliğine uğradı

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...