Tgrt Haber
14 Nisan 2023 13:19 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 14:09

Eşiyle bahar alışverişine çıkan Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe’yi anlattı!

Reyting rekoru kıran Aile dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, moda tasarımcısı eşi Başak Dizer’le bahar alışverişinde objektiflere yakalandı. Eşiyle el ele görüntülenen Tatlıtuğ’a oğulları Kurt Efe sorulunca duygularını dile getirdi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Eşiyle bahar alışverişine çıkan Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe’yi anlattı!
magazin,kıvanç tatlıtuğ,başak dizer

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrol oynayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve moda tasarımcısı eşi Başak Dizer çifti, Vadistanbul'da objektiflere takıldı. Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerin olan Tatlıtuğ çifti, el ele bahar alışverişinde görüntülendi. Yakışıklı oyuncu ve eşi muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz verdi.

“BABA OLMAK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Tatlıtuğ, çocuğuyla ilgili gelen sorular üzerine, “Çok güzel bir duygu baba olmak. Allah herkese nasip etsin” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Bayramda tatil planlarının olmadığını söyleyen gözde çift, mütevazı ve samimi tavırlarının yanında şıklıklarıyla da dikkat çektiler. Çiftin, Kurt Efe adından bir oğlu bulunuyor.

Eşiyle bahar alışverişine çıkan Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe’yi anlattı!

“AYNI BABASI” YORUMLARI

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist eşi Başak Dizer, geçen nisan ayında oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Çocuklarını gözlerden uzak büyüten ünlü çift, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe’nin yeni karelerini oyuncunun kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ Instagram hesabından yayınladı. Ağabeyi ve yeğeninin fotoğrafını çeken Melisa Tatlıtuğ, paylaşımına “Halam” notunu düştü. Hala Melisa Tatlıtuğ, yeğeni Kurt Efe’nin yüzüne dünya emojisi koyarak gizledi. Ancak bebeğin sarı saçlarından babasına benzediğini fark eden takipçilerden “Kurt Efen aynı babası” yorumları ve binlerce beğeni geldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...