Tgrt Haber
29 Aralık 2023 16:07 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 16:10

Genç şarkıcı Kurtuluş Kuş görkemli törenle evlendi

Şarkılarıyla geniş hayran kitlesi elde eden Kurtuluş Kuş, uzun süredir birlikte olduğu Nezaket Şimşek ile evlendi. Gecedeki ilginç danslar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Genç şarkıcı Kurtuluş Kuş görkemli törenle evlendi
Kurtuluş Kuş

Manolya, Sevmedim Deme, İçime Ata Ata gibi şarkıların sahibi Kurtuluş Kuş, görkemli bir törenle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini şarkıcı Eda Sakız ve Burak Bulut yaparken, düğündeki danslar sosyal medyada ilgi gördü.

KURTULUŞ KUŞ EVLENDİ 

Ankara Keçiören’de gerçekleşen düğüne ünlü isimler de katıldı. Eda Sakız ve Nigar Muharrem sahneye çıkarak şarkılarını söylerken, gelin Nezaket Şimşek önce kabarık işleme detaylı daha sonra ise balık model dantelli bir gelinlik tercih etti. Ünlü isimlerin gecedeki çılgın dansları sosyal medyayı salladı.

Genç şarkıcı Kurtuluş Kuş görkemli törenle evlendi

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

1997 doğumlu Kurtuluş Kuş, Karaman'da dünyaya geldi.  "Rüya Gibi" şarkısıyla büyük beğeni toplayan Kuş, daha sonra "El İnsaf" isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Genç şarkıcı Burak Bulut ile düet yaptığı Sevmedim Deme şarkısıyla 258 milyon dinlenmeye ulaştı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kuş, daha sonra Mustafa Ceceli, İrem Derici ve Ebru Yaşar gibi isimlerle düet yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...