Tgrt Haber
09 Ağustos 2023 10:06 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 10:53

Görüşmeyi neden reddediyor? Ebru Gündeş'in yıllardır görmediği kız kardeşi ortaya çıktı

Türkiye’nin güçlü seslerinden ünlü sanatçı Ebru Gündeş, özel hayatıyla merak edilen ünlülerden. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden Gündeş, son olarak görüşmediği bir kız kardeşi olduğu ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, babasının başka evliliğinden olan kız kardeşiyle görüşmeyi kabul etmiyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Görüşmeyi neden reddediyor? Ebru Gündeş'in yıllardır görmediği kız kardeşi ortaya çıktı
ebru gündeş

Özel hayatı, Reza Zarrab’la olan evliliği ve geçmişteki aile sorunlarıyla ilgili zaman zaman gündeme gelen ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in babasının başka evliliğinden bir kız kardeşi olduğu öğrenildi. Henüz 4 yaşındayken babası tarafından terk edilen Gündeş, kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ile görüşmeyi kabul etmiyor. İddiaya göre kız kardeşi Aslıhan Gündeş, Ebru Gündeş’le görüşmek için birkaç teşebbüste bulunmuş olsa da ünlü sanatçı her defasında teklifleri geri çevirdi.

Öte yandan kız kardeş Aslıhan Gündeş, Ebru Gündeş’in ilk çıkış yıllarındaki haline benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Görüşmeyi neden reddediyor? Ebru Gündeş'in yıllardır görmediği kız kardeşi ortaya çıktı

KARDEŞİYLE GÖRÜŞMEYİ REDDEDİYOR!

Remzi Gündeş'in, Ebru Gündeş'in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikte bir kızının daha olduğu öğrenildi. Gündeş'in kimsenin bilmediği ve gözlerden uzak bir hayat süren bir kız kardeşi olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemezken şarkıcının tavrı da dikkat çekti. İddiaya göre Aslıhan Gündeş Akça, Ebru Gündeş'le görüşmek için sosyal medya üzerinden birkaç kez mesaj atmış ancak şarkıcı görüşmeyi reddettiği için cevap vermemiş.

Gündeşe ikizi kadar benzeyen kardeşi Aslıhan Gündeş Akça, Ebru Gündeş'le görüşmek için sosyal medya üzerinden birkaç kez mesaj atmış ancak şarkıcı görüşmek istemediği için cevap vermemiş. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...