Tgrt Haber
30 May 2015 07:55

Hugh Jackman, 'İstanbul'u ve yemekleri özledim'

Rahatsızlığı yüzünden ilk gelişindeki gösterisi ertelenen Hugh Jackman, tekrar İstanbul'da. 'Döndüğüm için çok mutluyum' diyen sanatçı üç gün sahne alacak.

Hugh Jackman, 'İstanbul'u ve yemekleri özledim'
oyuncu, hugh jackman,

İstanbul'daki ilk gösterisinin ardından ses tellerinde meydana gelen kanamanın ilerlemesi sonucu doktorların sahneye çıkmasına izin vermediği ünlü oyuncu Hugh Jackman, ertelenen 3 günlük gösterisini bitirmek için yeniden İstanbul'a geldi. Bugün, yarın ve 1 Haziran'da Zorlu Center PSM'de izleyiciyle buluşacak olan Jackman, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Çocuklarının okulu olduğu için ailesini yanında getiremediğini söyleyen Jackman, "İstanbul'a tekrar geldiğim için çok mutluyum, insanlarını ve yemeklerini çok özledim" dedi. Sağlığı hakkında ise "Boğazımda enfeksiyon vardı ama şimdi çok iyiyim" diye konuştu. Jackman, kendisini otele bırakacak olan aracın gecikmesi nedeniyle yaklaşık 5 dakika kaldırımda bekledi. Ünlü oyuncu, bu sırada ailesiyle görüntülü konuşma yaptı. Jackman, havalimanından kendisini bekleyen VIP aracıyla Zincirlikuyu'daki Raffles Hotel'e gelip özel süitine yerleşti. Yaklaşık bir saat odasında dinlenen Jackman, yemek için kaldığı otelin içinde bulunduğu alışveriş merkezine indi. Yakın koruması ile Boğaz manzaralı bir restorana geçen Jackman'a ilgi büyüktü. Bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, korumalar müdahale etti. Jackman'ın restorandan çıkışı da girişindeki gibi olaylı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...