Tgrt Haber
11 Haziran 2022 10:04 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 12:44

Justin Bieber yüz felci geçirdi! İşte son sağlık durumu

Dünyaca ünlü genç şarkıcı Justin Bieber, yüz felci geçirdiğini açıkladı. Bieber, sevenlerine sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
justin bieber

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, sosyal medya hesabından sevenlerini oldukça üzen bir haber paylaşarak yüz feci geçirdiğini duyurdu. Ramsay Hunt Sendromu ile başının belada olduğunu söyleyen Bieber, hastalığının kulak ve yüzde bulunan sinirleri etkilediğini bu yzüden yüz felci geçirdiğini söyledi. Sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yapan Bieber, yüzünün bir tarafını zar zor hareket ettirebildiğini göstererek hastalığının ne kadar ciddi olduğunu belirtti. 

Bieber, ''Şovları iptal ettiğim için hayal kırıklığına uğrayanlar var. Açıkçası şovlarımı fiziksel olarak gerçekleştiremem. Vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor. Umarım beni anlarsınız çocuklar'' dedi.

Justin Bieber yüz felci geçirdi! İşte son sağlık durumu

''YÜZDE 100 GERİ DÖNECEĞİM''

Bieber, iyileşme sürecinin ne kadar devam edeceğini bilmediğini söyledi. Yeterli bir dinlenme ve terapi yoluyla tam bir iyileşme sağlama konusunda olumlu düşündüğünü ifade eden Bieber, “Bu zamanı sadece dinlenmek ve rahatlamak için kullanacağım. Yapmak için doğduğum şeyi yapabilmek için yüzde 100 geri döneceğim" açıklamasında bulundu.

Bieber’ın eşi, Hailey Bieber Mart ayında beyninde meydana gelen kan pıhtılaşması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...