Tgrt Haber
14 Aralık 2022 09:13 - Güncelleme : 14 Aralık 2022 09:41

Tacizci olduğu ileri sürülen Kevin Spacey ile buluşması olay olan Burak Özçivit sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde Katar’a giden ünlü oyuncu Burak Özçivit’in cinsel taciz suçlamalarıyla yargılanan oyuncu Kevin Spacey ile buluşması büyük tepki çekmişti. Eleştiri oklarının hedefi olan Burak Özçivit, sosyal medya hesabından Spacey ile yayınladığı fotoğrafları kaldırdı ancak devam eden eleştiriler sebebiyle sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Tacizci olduğu ileri sürülen Kevin Spacey ile buluşması olay olan Burak Özçivit sessizliğini bozdu
magazin,burak özçivit,kevin spacey

Aldığı özel bir davetle Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit, bir oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve birçok kişiyi tacizle mağdur ettiği iddiasıyla yargılanan Kevin Spacey ile buluşmasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımın ardından teki bombardımanına tutulan Burak Özçivit, paylaşımını sildi. Devam eden eleştiriler sonrasında Özçivit sosyal medya hesabından şunları söyledi: "Hassas konuyu yeni öğrendim, böyle bir durumun kesinlikle karşısındayım"

"HASSAS VE ÜZÜCÜ BİR KONUYU SONRADAN ÖĞRENDİM"

Gelen tepkilerin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, "Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak" dedi.

Tacizci olduğu ileri sürülen Kevin Spacey ile buluşması olay olan Burak Özçivit sessizliğini bozdu

“BU İNSANLA AYNI KAREDE OLMANIZ UTANÇ VERİCİ”

Özçivit, aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile Katar'da bir araya gelerek maç izledi. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen'den de kalp emojili yorum geldi. Cinsel istismar suçuyla yargılanan Spacey ile verdiği pozlar nedeniyle sosyal medyada gündem olan Burak Özçivit’e  "Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici" yorumları yapıldı.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Özçivit, paylaşımın ardından bazı ünlülerden ve sosyal medya kullanıcılarının hedefi olan Burak Özçivit, eleştirilere cevap vermedi. Sessizliğini koruyan Özçivit, gelen yorumların ardından 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımı sildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...