Tgrt Haber
18 Kasım 2023 09:31 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 09:31

Mehmet Ali Erbil'le evlilik hazırlığı yapan Gülseren Ceylan: Ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş

Kendisinden 40 yaş büyük Mehmet Ali Erbil’le evlilik kararı alan 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’dan ayrılık sonrası ilk açıklama geldi. Ceylan, “Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim.” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Mehmet Ali Erbil'le evlilik hazırlığı yapan Gülseren Ceylan: Ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş
mehmet ali erbil

Kendisine evlenme teklif eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’den ayrılan Gülseren Ceylan ayrılık sonrası ilk defa konuştu. Ayrılık kararını kendisinin aldığını söyleyen Ceylan, Erbil için “Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş.” dedi.

GÜLSEREN CEYLAN, MEHMET ALİ ERBİL AYRILIĞI SONRASI İLK KEZ KONUŞTU

2. sayfa programına bağlanan Gülseren Ceylan, ayrılık sonrası ilk kez konuştu. Mehmet Ali Erbil’den ayrılan Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’den ev ve araba istediği yönündeki haberleri yalanlarken, neden ayrıldıkları ile ilgili de konuştu. Ceylan, "Mehmet Ali ile ayrıldığımız için artık eski oturduğum yere geri döndüm. Benlik bir şey yoktu. Ondan ev ve araba istediğim iddialarını yalanladı zaten. Hiçbir şey istemedim. Bana evlenme teklifi etmemişti ama ciddi bir yolda ilerliyorduk. Ciddi ilişki yaşanacak bir insan değilmiş. Ben de bunu fark ettiğim için evden ayrıldım. Çok başına buyruk bir insan Mehmet Ali. Ben öyle bir insan değilim." dedi. 

Mehmet Ali Erbil'le evlilik hazırlığı yapan Gülseren Ceylan: Ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş

“SIKILDI HERALDE CİDDİ İLİŞKİDEN”

Kendisinin ayrılık kararı aldığını açıklayan Gülseren Ceylan, "Benim en başından beri duygularım, davranışlarım, konuşmalarım belliydi. O da ilk başta iyiydi. Ama biliyorsunuz erkekler biraz kadını ellerinin altına alınca değişiyorlar. O da değişti, o değişince ben de ayrılma kararı aldım. Eğer evde kalsaydım, belki zaman ilerleseydi evlenebilirdik ama ben başına buyrukluğa gelemiyorum. Mehmet Ali de sonuçta belli bir yaştaki bir insan, sıkıldı herhalde ciddi ilişkiden. Onun sıkıldığını hissettiğimde ayrılma kararı aldım." diyerek evlenme aşamasında olduğu Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını açıklamış oldu. 

“HALA YAZIYOR”

Mehmet Ali Erbil ile hala iletişim halinde olduğunu söyleyen 26 yaşındaki Gülseren Ceylan, "Hala yazıyor, arıyor beni. Hala 'Bir şeye ihtiyacın var mı?' diye soruyor. Elini üzerimden çekmedi. Ama ben kesinlikle hiçbir şey istemiyorum. Artık Mehmet Ali ile görülmek ve konuşmak istemiyorum. Kırıldım ama şu an geçti, aramızdaki şeyleri çözdük. Arkadaş kaldık, düşman değiliz. Ama ilişkimiz tamamen bitti. Emek veriyorsun, ama karşındaki insan emek gördükçe şımarmak mı diyeyim, öyle oluyor. 'Ne gerek var' diyorsun o zaman, zaten yaşım küçük. Herhalde olmayacak dedim, bunu hissettiğim için ayrıldık. Yoksa ciddi bir sebep yok, 'aldatma var' falan yazmışlar; öyle bir şey asla yok." dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...