Tgrt Haber
15 Nisan 2024 09:11 - Güncelleme : 15 Nisan 2024 10:07

Metin Akpınar’ın kızından yeni bir iddia! Bir ünlü baba daha var!

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Metin Akpınar’ın öz kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, annesinin bulunması için Müge Anlı’dan yardım istedi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim” dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Metin Akpınar’ın kızından yeni bir iddia! Bir ünlü baba daha var!

Günaydın'a röportaj veren Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan talepte bulundu. Babası Metin Akpınar'ın gerçeklerin ortaya çıkmasını istemediğini dile getiren Nebioğlu, "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı" diyerek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. 

 "ABLAMIN BABASI DA ÜNLÜ"

Mahkemeye başvuran Duygu Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu kanıtlamıştı. Babasının kendisini istemediğini öne süren Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmek istediğini öne sürmüştü. Röportaj veren Duygu Nebioğlu,  çok konuşulacak iddialarda bulunarak, "Annemle en son 2010 yılında görüştüm. O zamandan beri görüşmüyorum. Babamın Metin Akpınar olduğunu yeni öğrenmiştim o zaman. Annem Almanya'da yaşadığı için, görüntülü konuşmuştuk. Karşılıklı çok gözyaşı da döktük. Ama bir daha ne aradı, ne de sordu. Dayımlarım ve teyzemlerin üzerinden de ulaşamıyorum. Annesi öldüğünde Türkiye'ye geldi ama benden gizlediler. Bizimle görüşmek istemiyor. Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona. Annemin 6 çocuğu var. İkisi Almanya'daki evliliğinden. 4 kardeşim de benimle aynı kaderi yaşadı. Evlilik dışı ilişkiden dört çocuğu var annemin. Bir ablamın da babası çok ünlü bir isim ve medya dünyasından. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor." dedi. 

Metin Akpınar’ın kızından yeni bir iddia! Bir ünlü baba daha var! - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...