Tgrt Haber
26 Aralık 2022 11:12 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 14:13

O Ses Türkiye sahnesinde aşk dolu atmosfer! Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz göz göze şarkı söyledi

Şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Ayça Ayşin Turan, bir süredir haklarında çıkan beraber oldukları yönündeki haberleri yalanlıyordu. Ancak O Ses Türkiye Yılbaşı programında jüri üyeliği yapan Murat Boz’la yarışmacı olarak katılan Ayça Ayşin Turan’ın yaptığı düet ikiliyi ele verdi. Turan ve Boz çekimler esnasında sarmaş dolaş birbirinin gözlerine bakarak şarkı söyledi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
O Ses Türkiye sahnesinde aşk dolu atmosfer! Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz göz göze şarkı söyledi
magazin,ayça ayşin turan,murat boz

Oyuncu Alp Navruz’la 7 ay süren ilişkisini noktalayan Ayça Ayşin Turan’ın şarkıcı Murat Boz’la beraber olduğu iddiaları bir süredir gündemden düşmüyor. Her fırsatta haklarından çıkan iddiaları yalanlayan ikili, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel çekimlerinde bir araya geldi. Programda jüri üyesi olan Murat Boz’la sahnede şarkı söyleyen Ayça Ayşin Turan, “Özledim” şarkısını seslendirdi. Şarkıyı birbirlerine bakarak söyleyen ikiliye sosyal medyadan imalı mesajlar yağdı.

GÖZ GÖZE ŞARKI SÖYLEDİLER

Ayça Ayşin Turan, yılbaşı gecesi ekrana gelecek O Ses Türkiye Yılbaşı programına yarışmacı olarak katıldı. Ayşin Turan'ın adının sık sık anıldığı Murat Boz'un programa jüri üyesi olması halinde gündem olmamak için katılmayacağı söylenmişti. Ancak yarışmaya katılma kararı alan Ayşin Turan ile Boz'un birbirilerine bakarak şarkı söylemesi dikkat çekti. Boz'un "Özledim" şarkısını birbirlerine bakarak söyleyen ikilinin, bu anları gündem oldu. Şarkıcı ve oyuncunun, "Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar. Kim bilir belki de bir aşk başlar" sözlerini birbirine bakarak söylemesi, sosyal medyaya düştü. Takipçilerin yakıştırdığı ikiliye birçok kullanıcıdan “Artık inkar etmeyin”, “Gözleriniz zaten her şeyi söylüyor” yorumları geldi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...