Tgrt Haber
18 Nisan 2024 10:57 - Güncelleme : 18 Nisan 2024 10:57

Nafaka krizi büyüyor! Cem Yılmaz’dan gösterisinde Ahu Yağtu’ya olay sözler

Eski Eşi Ahu Yağtu’ya oğlu Kemal için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, nafakanın TL’ye çevrilmesi için mahkemeye başvursa da başarılı olmadı. Krizi gösterisine taşıyan Yılmaz, Ahu Yağtu’ya demediğini bırakmadı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Nafaka krizi büyüyor! Cem Yılmaz’dan gösterisinde Ahu Yağtu’ya olay sözler

Ahu Yağtu ile 2013 yılında boşanan Cem Yılmaz, nafaka krizini bir türlü çözemedi. Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödeyen Yılmaz, her ay oğlu Kemal’e ise 10 bin dolar nafaka ödüyor. Komedyen bir türlü çözemediği nafaka krizini gösterisine de taşıdı.

CEM YILMAZ'DAN AHU YAĞTU'YA 'NAFAKA' GÖNDERMESİ 

Oğlu Kemal'e 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun artmasının ardından nafakanın TL'ye çevrilmesini talep etmişti. Mahkeme tarafından reddedilen nafaka krizi hala devam ediyor. Gösterisinde nafaka krizini diline dolayan Yılmaz, magazin paylaşımlarıyla adından söz ettiren İlhan Çevik, kendisine gelen mesajı paylaştı. Yılmaz gösterisinde "Benimki nafaka değil, benimki madafaka!" ifadelerini kullandı.

Nafaka krizi büyüyor! Cem Yılmaz’dan gösterisinde Ahu Yağtu’ya olay sözler - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...