Tgrt Haber
29 Ocak 2023 10:10 - Güncelleme : 29 Ocak 2023 11:54

O Ses Rap jürisi belli oldu! Hadise de kadroda yer alacak!

O Ses Türkiye kadrosundan çıkarıldığı iddia edilen ünlü şarkıcı Hadise, iddiaya göre ilk kez yayınlanacak olan O Ses Rap jürisinde yer alacak. Güçlü bir kadroyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan hazırlanan program O Ses Rap’in jüri koltuğunda Hadise oturacak.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
O Ses Rap jürisi belli oldu! Hadise de kadroda yer alacak!
magazin,hadise,

Şarkıcı Hadise’nin Ebru Gündeş ile yaşadıklarından sonra O Ses Türkiye kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü. Ancak tüm bu söylentiler yalanlanırcasına yeni başlayacak olan O Ses Rap jürisinde Hadise’nin yer alacağı iddia edildi.

JÜRİDE SEFO DA YER ALACAK

O Ses Rap’te jüri koltuğuna oturacak bir diğer isim de Sefo olduğu söyleniyor. Acun Ilıcalı’nın önce Mero ile görüşme yaptığı ancak Sefo’yu daha çok istediği öğrenildi. Bu durumda jüride kesin olarak anlaşma sağlanan üç isim belli oldu: Hadise, Eypio ve Murda! Son olarak Mero’nun yerine Acun Ilıcalı’nın Sefo ile görüştüğü ve Sefo’nun da jüriliğe sıcak baktığı iddia edildi. Seçmeleri başlayan yarışmanın çekimlerine yakında başlayacak.

O Ses Rap jürisi belli oldu! Hadise de kadroda yer alacak!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...