Tgrt Haber
11 Aralık 2022 10:11 - Güncelleme : 11 Aralık 2022 11:02

O Ses Türkiye 2023 jürisi belirlendi: Hadise yer almaması dikkat çekti!

En çok izlenen programlardan O Ses Türkiye’nin 2023 yılbaşı özel programı için jüri koltuğuna oturacak isimle belirlendi. 31 Aralık Cumartesi akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü yarışmacılar da yer alacak.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
O Ses Türkiye 2023 jürisi belirlendi: Hadise yer almaması dikkat çekti!
magazin,o ses türkiye,jüri,yılbaşı,yeni yıl

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye yeni yıl özel bölümü için start verdi. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yılbaşı akşamlarının vazgeçilmezi olan O Ses Türkiye’nin jürisinde yer alacak isimler belli oldu. Yeni yıl özel programında jüri karşısına çıkarak yarışmacılar da birbirinden ünlü sürpriz isimler olacak. Jüri koltuğuna oturacak isimler arasında her yıl yer alan Hadise olmaması dikkat çekti.

BU YIL JÜRİDE HADİSE YOK

31 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimler belli oldu. Ekran dünyasının yıldız isimlerinin müzik yeteneklerini sergileyeceği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde jüri koltuğun oturacak ünlüler Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan yarışmacılara puan verecek. Jüri, bu özel gecede birbirinden ünlü isimler için dönecek ve en beğendikleri yarışmacıları kendi takımlarına dahil etmeye çalışacak. Jüride Hadise'nin yer almaması dikkatlerden kaçmazken, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

O Ses Türkiye 2023 jürisi belirlendi: Hadise yer almaması dikkat çekti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...