Tgrt Haber
12 Ocak 2024 17:08 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 17:08

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Hasan Doğru, son haliyle gündem oldu. 2014 yılında katıldığı yarışmada bir hayli kilolu olan Doğru, bir deri bir kemik kaldı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu
yarışma

2014 yılında katıldığı programla adını geniş kitlelere duyuran, Acun Ilıcalı'nın 'Pavarotti Hasan' olarak seslendiği Hasan Doğru, 40 kilo vererek bambaşka biri haline dönüştü.

40 KİLO VERDİ, BAMBAŞKA BİRİ OLDU 

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin 2014 şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu. 40 kilo birden verdiği görülen Hasan Doğru'yu görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Acun Ilıcalı'nın 'Pavarotti Hasan' olarak seslendiği Hasan Doğru'nun yeni haline yorum yağdı.

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Doğru son haliyle gündem oldu

HASAN DOĞRU KİMDİR?

1988 yılında doğan Hasan Doğru, 2014 yılında katıldığı O Ses Türkiye ile Türkiye ile tanındı. Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu Hasan Doğru, eğitim görürken babasının Kozlu Beldesi'ndeki lokantasında çalıştı. Acun Ilıcalı'nın Pavarotti Hasan dediği yarışmacı son dönemde verdiği kilolarla gündem. Hasan Doğru, "O Ses Türkiye" yarışmasında 21 Ocak 2014 tarihinde yapılan final gecesinde birinciliği kazandı. 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...