Tgrt Haber
07 Şubat 2024 09:38 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 09:50

O Ses Türkiye yarışmacısı, Hadise'nin sözünü tutmadığını iddia ederek zehir zemberek açıklama yaptı

O Ses Türkiye yarışmasında Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını iddia eden yarışmacı Sergen Sesli, şarkıcı hakkında sert ifadeler kullandı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Hadise

Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Sergen Sesli, sosyal medya hesabından Hadise’yi hedef aldı. Sesli, Hadise’nin söz verdiği halde Adana sahnesine kendisini çıkarmadığını söyleyerek 'suçlu ismin ünlü şarkıcı olduğunu' söyledi.

“SAHNENE İHTİYACIM YOK”

Sosyal medya hesabından video yayınlayan Sesli, "5 yıl geçmiş Adana'ya konser planı yapılıyor yardımcısını arıyorum yazıyorum hiç bi şekilde dönüş alamıyorum bu hayatta her şey show olmuş Hadise sözünü tutturmayacam sana ben çıkmıyorum sahnene reddediyorum tamam mı… sahnene ihtiyacım yok Hadise seni bi abla gördüm sözüne güvendim bekledim bekledimde bekledim Adana'ya konserin planlanıyor 1 ay önce video paylaşıyorum 8 milyon izleniyor yardımcınla bi mesaj bile yollamadın bundan sonrada gerek yok sahnene çıkmıyorum sözüne de güvenmiyorum hiçte güvenmedim belki bi ümit dedim ama sözüne güvenilmeyeceğini o seste sen beni eledikten sonra anlamalıydım SAHNENE İHTİYACIM YOK HADİSE ÇAĞIRSANDA GELMİYORUM…" sözleriyle sitem etti. 

O Ses Türkiye yarışmacısı, Hadise'nin sözünü tutmadığını iddia ederek zehir zemberek açıklama yaptı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...