Tgrt Haber
20 Aralık 2022 11:27 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 12:53

O Ses Türkiye Yılbaşı için yarışacak ünlüler belli oldu: Jüride son anda değişim oldu!

Yeni yılın rutin programları arasına giren O Ses Türkiye Yılbaşı için bu yılın yarışacak ünlü isimleri belli oldu. Her yıl ünlü isimlerin çıkarak jüri karşısında performans sergilediği O Ses Türkiye Yılbaşı konukları 31 Aralık Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak. Yarışacak ünlüler arasında ise birbirinden renkli isimler bulunuyor.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
O Ses Türkiye Yılbaşı için yarışacak ünlüler belli oldu: Jüride son anda değişim oldu!
o ses türkiye,acun ılıcalı

Acun Ilıcalı'nın her yıl düzenlediği O Ses Türkiye Yılbaşı için yarışacak ünlüler belirlendi. 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programında birbirinden ünlü isimler, jüri karşısında performanslarını sergileyecek. Eser ve Berfu Yenenler'in Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek. Aralık ayının son gecesi ekranlara gelecek programın jüri koltuğunda ise son anda bir değişiklik yapıldı.

JÜRİ KOLTUĞUNUNDA BEYAZ YERİNE MURAT BOZ OTURACAK

O Ses Yılbaşı özel programında yarışacak ünlüler arasında; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Ayça Ayşin Turan'ın da sürpriz yapıp katılmaktan vazgeçtiği yarışmada olabileceği söylentiler arasında... Birsen Altundaş'ın haberine göre; Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan dörtlüsü yarışmacılara puan verecekti ancak son dakika değişikliğine göre, Beyaz'ın yerine Murat Boz jüri koltuğuna oturacak.

O Ses Türkiye Yılbaşı için yarışacak ünlüler belli oldu: Jüride son anda değişim oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...