Tgrt Haber
19 Aralık 2023 11:31 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 11:31

O Ses Yılbaşı’nın kadrosu belli oldu! Sürpriz jüri üyesi Meryem Uzerli

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının bu yılki konukları belli oldu. Sürpriz jüri üyesi Meryem Uzerli olurken, Beyazıt Öztürk sunucu olarak, Acun Ilıcalı ise jüri üyesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
O Ses Yılbaşı’nın kadrosu belli oldu! Sürpriz jüri üyesi Meryem Uzerli
Meryem Uzerli,acun ılıcalı,Beyazıt Öztürk

Bu yıl O Ses Türkiye programında Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk’ten sürpriz geldi. Bu sene Acun Ilıcalı jüri koltuğunda, Beyazıt Öztürk ise sunucu olarak ekranda olacak. Yarışmada kimlerin yarışacağı belli olurken, jüri koltuğunda da Meryem Uzerli yer olacak.

BU YIL ACUN ILICALI VE BEYAZIT ÖZTÜRK YER DEĞİŞTİRDİ

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında hangi ünlü isimlerin yarışacağı belli oldu. Bu yılbaşı gecesi Beyaz Show’u yapma fikrinden vazgeçen Beyaz’ın bir sürpriz yapacağı ve Acun Ilıcalı’nın yerine fenomen yarışmayı sunacağı, Acun Ilıcalı’nın da Beyaz’ın yerine jüri koltuğunda oturacağı öğrenildi. Jüride Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak.

O Ses Yılbaşı’nın kadrosu belli oldu! Sürpriz jüri üyesi Meryem Uzerli

O SES YILBAŞI’NIN KONUKLARI BELLİ OLDU

27 Aralık’ta çekimleri başlayacak O Ses Yılbaşı programında konuklar arasında; Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti’nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu, Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan,  Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...