Tgrt Haber
09 Mart 2024 17:08 - Güncelleme : 09 Mart 2024 17:10

Önce Berna sonra Hakan ile kavga etti! Yunus Emre Survivor’dan diskalifiye mi olacak?

Survivior’ın son yayınlanan fragmanında önce yarışmacılardan Berna daha sonra ise Hakan ile kavga eden Yunus Emre, Acun Ilıcalı’nın sözlerinin ardından konseyi terk etti. İzleyiciler olay sonrası Yunus Emre diskalifiye mi olacak? sorularını sormaya başladı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Önce Berna sonra Hakan ile kavga etti! Yunus Emre Survivor’dan diskalifiye mi olacak?
Survivor, Yunus Emre, Acun Ilıcalı

Survivor’da aldığı cezalarla gündem olan Yunus Emre, son yayınlanan fragmanda önce Berna daha sonra ise Hakan ile kavga etti. Acun Ilıcalı’nın sert uyarısına maruz kalan Yunus Emre konseyi terk etti.

YUNUS EMRE, SURVIVOR'DAN AYRILACAK MI?

Survivor’ın yeni bölüm fragmanında yarışmacılardan Yunus Emre, ilk önce Berna’nın daha sonra ise Hakan üzerine yürüdü. Fiziksel temas yaşanmaması için araya giren Hakan’a sert çıkan Yunus Emre, sinirlerine hakim olamadı. Konseyde sinirli bir konuşma yapan Acun Ilıcalı’ya "Ben burda kaç ceza yemişim onu hatırlamıyorum. İşi gücü bırakıp benimle oynuyorlar. Tutamıyorum kendimi Acun Abi" diyen Yunus Emre daha sonra konseyi terk etti. Yunus Emre’nin tavrı, Survivor’dan ayrılacak mı? Sorularını akıllara getirdi.

Önce Berna sonra Hakan ile kavga etti! Yunus Emre Survivor’dan diskalifiye mi olacak? - 1. Resim

Önce Berna sonra Hakan ile kavga etti! Yunus Emre Survivor’dan diskalifiye mi olacak? - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...