Tgrt Haber
10 Nisan 2023 11:06 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 12:03

MHP’den milletvekili adayı gösterilen ünlü oyuncu gündeme oturdu: Cumhur İttifakı'nın zafer muştusuna…

Partilerin aday listelerini açıklamasıyla milletvekili adayları da kesinleşti. Farklı partilerden adaylık için yarışan bazı ünlü isimler ise dikkat çekti. Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday gösterdiği ünlü oyuncu Özlem Balcı ise gündem oldu. MHP, Özlem Balcı’yı Muğla'dan 1'inci sırada aday gösterdi.

MHP’den milletvekili adayı gösterilen ünlü oyuncu gündeme oturdu: Cumhur İttifakı'nın zafer muştusuna…
magazin,özlem balcı,mhp aday listesi,milletvekili adayı

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; TRT'nin yayınlanan uzun soluklu dizisi Seksenler'in başarılı oyuncusu Özlem Balcı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Muğla’dan milletvekili adayı oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Balcı, "MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın zafer muştusuna omuz verecek olmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

1. SIRADAN ADAY GÖSTERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi listelerini oluşturup YSK'ya teslim etti. Seksenler dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Özlem Balcı da MHP'nin listesinde yer aldı. MHP'nin genel seçimlerde Muğla'dan 1'inci sırada Özlem Balcı, 2. sırada Ertuğrul Avcı, 3. sırada Mevlüt Kiriş, 4. sırada Abdulkadir Tekin, 5. sırada Şevket Tokur, 6. sırada Hilmi Başpınar ve 7. sırada Neslihan Doğangül Önder aday gösterildi.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN ZAFER MUŞTUSUNA OMUZ VERECEK OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özlem Balcı, "Sayın Genel Başkanımızın takdir ve tensipleri ile Muğla 1.Sıra Milletvekili adayı olmuş bulunmaktayım. Başta Sayın Genel Başkanımıza ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın zafer muştusuna omuz verecek olmanın gururunu yaşıyorum. 2023 Lider Ülke Türkiye ideallerimizin, 14 Mayıs'ta mühürleneceği Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin; ülkemize, milletimize ve gönül coğrafyamıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

MHP’den milletvekili adayı gösterilen ünlü oyuncu gündeme oturdu: Cumhur İttifakı'nın zafer muştusuna…

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN HAYATININ ANLATILDIĞI FİLMDE OYNADI

MHP Muğla Milletvekili birinci sıra adayı Özlem Balcı aslen Seydikemer doğumlu. Muğla bölgesindeki çok sayıda radyo ve televizyonda spikerlik yapan Balcı, TRT'nin en uzun soluklu dizilerinden Seksenler dizisinde rol aldı. Balcı, 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının canlandırıldığı 'Reis' filminde Emine Erdoğan'ı oynadı. 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...