Tgrt Haber
21 Şubat 2022 09:04 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 09:54

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı iddialı yarışmacının ayrıldığını açıkladı

Survivor 2022'de kıyasıya mücadele devam ederken adada eleme konseyi öncesi sürpriz bir veda gerçekleşti. Acun Ilıcalı, büyük beklentiyle kadroya dahil edilen ancak sakatlığı bulunan yarışmacının sağlık problemleri nedeniyle diskalifiye edildiğini duyurdu.

Survivor'daki ikinci macerası yarıda kalan Atakan, bugün yayınlanacak bölümde adaya gelerek arkadaşlarıyla vedalaşacak.
Survivor'daki ikinci macerası yarıda kalan Atakan, bugün yayınlanacak bölümde adaya gelerek arkadaşlarıyla vedalaşacak.

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri, yaşadığı sakatlık nedeniyle diskalifiye oldu.

Survivor kadrosuna yedeklerden dahil olan gönüllüler takımı yarışmacısı Atakan Işıktutan, adadaki ilk gününde parkurdaki ipte düşüp omzundan sakatlanmıştı. Yapılan kontroller sonucu omzunun çıktığı belirlenen Atakan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

O günden beri oyunlara çıkamayan Atakan'ın adadaki akıbeti de belli oldu. Survivor'ın dün akşamki bölümünde üzen haberi Acun Ilıcalı verdi. Atakan ile ilgili toplantı yaptıklarını söyleyen Ilıcalı, sağlık ekibinin de görüşleri doğrultusunda alınan kararı duyurdu.

Survivor'da diskalifiye şoku! Acun Ilıcalı iddialı yarışmacının ayrıldığını açıkladı

"ATAKAN SURVIVOR'A DEVAM EDEMEYECEK"

Daha önce Atakan'ın sakatlığında iyimser olmadığını belirten Acun Ilıcalı, veda kararını şu sözlerle açıkladı:

"Atakan'ın omuzuyla ilgili sağlık ekibimiz detaylı incelemeler yaptı. Omuzun iyileşmesi değil, Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler. Sağlık ekibimiz Atakan'ın sakatlığının bundan sonra yarışırsa büyük risk taşıyacağı belirlendi. Atakan'ın sakatlığı maalesef Survivor'a devam etmesine izin vermiyor ve bugünden itibaren Atakan Survivor All Star'a veda ediyor. Sevdiğimiz bir yarışmacı üzgünüz. Survivor bazen böyle erken vedalar yaşatıyor."

OGEDAY'A SİTEM ETMİŞTİ

Geçen hafta Gönüllüler takımının ada konseyindeki gizli oylamasında Hikmet ve Atakan'ın ismi eşit çıkınca açık oylamaya gidilmiş, çoğunluğun kararı sonucu Atakan eleme adayı gösterilerek sürgün adasına gönderilmişti.

Çocukluktan beri beraber olduğu Ogeday'ın kendisini aday göstermesine bir hayli üzülen Atakan, "Tek bildiğim şey Ogeday'la büyüdüğüm. Aynı annenin elinden yemek yedik. Beraber yattık kalktık. Ömrümün sonuna kadar bunu asla unutmayacağım" demişti.

İkilinin adadaki yüzleşmesinden sonra ise ipler tamamen kopmuştu. Atakan sakatlandıktan sonra Ogeday'ı kendisine yardım etmemekle suçlarken, Ogeday ise buna itiraz etmişti. Verdiği röportajda bundan sonra Ogeday ile sivil hayatta da hiçbir bağının olmayacağını söyleyen Atakan, bundan önceki güzel günlerin ise kalbinde kalacağını dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...