Tgrt Haber
12 Mart 2024 20:18 - Güncelleme : 12 Mart 2024 20:18

Trafikte mahsur kalan Emre Kınay isyan etti: Seçime de sandığa da gitmiyorum

İstanbul trafiğinde 1 buçuk saatte 700 metre ilerideki evine ulaşamayan oyuncu Emre Kınay isyan etti. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Kınay, "Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum" dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Trafikte mahsur kalan Emre Kınay isyan etti: Seçime de sandığa da gitmiyorum
Emre Kınay, İstanbul Trafiği, Trafik Isyanı

İstanbul trafiğinde mahsur kalan oyuncu Emre Kınay, açtığı canlı yayında sinirlerine hakim olmadı. 700 metre ilerideki evine 1 buçuk saattir gidemediğini belirten Kınay, "Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir." sözleriyle isyan etti. 

"NEYİN HİZMETİ BU BE?"

Trafikte açtığı canlı yayında 1 buçuk saattir trafikte kaldığını belirten Emre Kınay, "Neyin hizmeti bu be? Bu ne ya? Vergi veriyorum ya ben 700 metre sonraki evime gidemiyorum bir buçuk saattir. Çakarlı arabalarla ilerleyip sağdan sağdan gidiyorsunuz her yere, ya rezillik bu rezillik! Hangi ülkede var böyle bir salaklık? Bu kadar vergi toplayıp ülkesindeki insanına bu kadar hizmet etmeyen bir devlet söylesenize bana! Bir tane! Yol yok, evine gidemezsin, trafik b.k, her şey b.k ,herkes çok biliyor ama!" diyerek öfke kustu. 

Trafikte mahsur kalan Emre Kınay isyan etti: Seçime de sandığa da gitmiyorum - 1. Resim

"EKREM İMAMOĞLU'NA LAF ETTİ"

Sözlerine devam eden Kınay, "Ondan sonra yok Ekrem İmamoğlu'na laf etti, valiye soruyorum işte, İstanbul valisine. Fenerbahçe stadındaki maçlarda niye Kadıköylüye çektiriyorsun bu eziyeti? Kim verdi sana bu yetkiyi? Vergiyi ben veriyorum, niye kapatıyorsunuz abi yolu?' dedikten sonra  "Yol açıldı ben kapatıyorum hadi eyvallah! Bakın başınızın çaresine, Allah kahretsin topunuzu, topumuzu!" diyerek canlı yayınını sonlandırdı. 

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...