Tgrt Haber
29 Ocak 2024 09:07 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:49

Ufak Tefek Cinayetler'in genç Merve'si evlendi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğini oynayan Tülin Ece İtalyan piyanist ve besteci Alberto Giurioli’yle evlendi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
oyuncu

Sefirin Kızı, Bir Peri Masalı gibi dizilerde rol alan 33 yaşındaki oyuncu Tülin Ece, sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. 

TÜLİN ECE EVLENDİ 

Oyuncu Tülin Ece sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Ünlü oyuncu İtalyan piyanist ve besteci Alberto Giurioli’yle 14 Ekim’de 2023’te evlendiğini ilan eden oyuncu, eşi ile birlikete nikah gününden bir fotoğrafını paylaştı. Tülin Ece, soyadını da güncellediği ve eşi Alberto Giurioli’nin soyadını profiline ekledi.

Ufak Tefek Cinayetler'in genç Merve'si evlendi

TÜLİN ECE KİMDİR?

28 Şubat 1991 İstanbul doğumlu Tülin Ece, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılanda yayınlanan Yılanların Öcü dizisi ile yaşadı. Ece'nin ilk çıkışı ise Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynadığı genç Merve karakteriydi. Oyuncu peş peşe;  Yazın Öyküsü, Bodrum Masalı ve Kırlangıç Fırtınası, Ufak Tefek Cinayetler yapımlarında rol aldı. 

Ufak Tefek Cinayetler'in genç Merve'si evlendi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...