Tgrt Haber
05 Aralık 2023 09:58 - Güncelleme : 05 Aralık 2023 09:59

Ülker ailesine Japon gelin! Murat Ülker'in 23 yaşındaki oğlu evlendi

İş insanı Murat Ülker’in 23 yaşındaki oğlu Fatih Ülker, sade bir törenle Ayako Takasu ile evlendi. Düğüne sanat ve cemiyet dünyası da akın etti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Ülker ailesine Japon gelin! Murat Ülker'in 23 yaşındaki oğlu evlendi
Murat Ülker

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker'in 23 yaşındaki oğlu Fatih Ülker, dün akşam Ayako Takasu ile evlendi. Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen törene ünlü isimler akın etti.

MURAT ÜLKER'E JAPON GELİN 

2000 yılında Murat ve Betül Ülker çiftinin ikiz bebeklerinden biri olarak dünyaya gelen Fatih Ülker, geçtiğimiz yıl You An Li ve Toshio Takasu çiftinin kızı Ayako Takasu ile nişanlanmıştı. Fatih Ülker, sade bir törenle evlendi. Düğüne, sanat, iş, siyaset ve ünlü simalar da katıldı. Murat Ülker'in diğer oğlu Yahya Ülker ise, 2018 yılında Rixos Otelleri’nin sahibi Fettah Tamince’nin kızı Hatice Tamince ile evlenmişti.

Ülker ailesine Japon gelin! Murat Ülker'in 23 yaşındaki oğlu evlendi

MURAT ÜLKER KİMDİR?

21 Mart 1959, doğumlu Murat Ülker, Türk milyarder bir iş insanı ve sanayicidir. 4,7 milyar dolarlık özvarlığı ile Ülker, Türkiye'nin en zenginleri sıralamasındaki birinciliğini 2022'de de korudu; dünyanın ise en zengin 601. kişisidir. Ülker, aynı zamanda Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük gıda şirketi olan Yıldız Holding'in yönetim kurulu başkanıdır.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...