Tgrt Haber
07 Şubat 2024 11:47 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 11:47

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses oğullarına kavuştu! İlk karesi duygulandırdı

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses çifti doğumdan sonra ameliyata alınan oğullarına kavuştu. Şefkatli’nin sosyal medyadan ilk paylaşımı ise gözleri doldurdu.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses oğullarına kavuştu! İlk karesi duygulandırdı
ido tatlıses

İkiz bebeklerini geçtiğimiz haftalarda kucağına alan Yasemin Şefkatli Tatlıses, bebeklerinden birini geçirdiği kalp ameliyatı sonrası bir süre hastanede bırakmak zorunda kalmıştı. Şefkatli, oğluna kavuştuğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

YASEMİN ŞEFKATLİ OĞLUNA KAVUŞTU 

Kalp ameliyatı olan oğlunun hastaneden çıktığını ve eve geldiğini paylaşan Tatlıses, “Aşklarım elleriniz hiç ayrılmasın. Ayeliko evine geldi” notunu ikizlerinin fotoğrafını paylaştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses oğullarına kavuştu! İlk karesi duygulandırdı - 1. Resim

AMELİYAT OLAN OĞLUNUN SON SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI 

Takipçisinin ameliyat olan oğlu İbrahim Ayel’i sorması üzerine Yasemin Şefkatli, “Ayel’i merak edip yazan o kadar insan var ki çok şanslı bu bebiş hem de çok güçlü. Her şey yolunda ve evine gelmesine az kaldı bekliyoruz” notuyla oğlunun sağlığının iyi olduğunu paylaşmıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses oğullarına kavuştu! İlk karesi duygulandırdı - 2. Resim

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses oğullarına kavuştu! İlk karesi duygulandırdı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...