Tgrt Haber
26 Ocak 2024 14:15 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 14:20

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk' açıklamasına ateş püskürdü

Katıldığı programda babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili, 'Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum' diyen Yasmin Erbil, babasının 'Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' sözlerine ise ateş püskürdü.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Mehmet Ali Erbil

Katıldığı programda babasının maddi olarak hep yanında olduğunu ancak manevi olarak eksikliğini hissettiğini söyleyerek, “Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem." ifadeleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Babasının kendisini aradığını ve çok üzüldüğünü anlatan Yasmin Erbil, babasının evlilik açıklamasına tepki gösterdi. 

BABASININ 'ÇOCUK' AÇIKLAMASINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil'in 'Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim' sözleirne ise "Ona hiç girmeyeyim. Telefonda çok kızdım. Öyle bir şey yok. Ali Sadi, 'Öyle bir şey olursa camdan aşağıya atarım' demiş. Onu hiç kaldıramayız" dedi.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk' açıklamasına ateş püskürdü

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'in, "Gülseren'i ailemle tanıştırdım" sözleri için Yasmin Erbil: "Tanışmadım. Asla tanışmadım. Tanışmak gibi amacım yok." ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk' açıklamasına ateş püskürdü

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...