Tgrt Haber
20 Eylül 2017 22:08

Yıldız Tilbe intihar mı etti Son Dakika Yıldız Tilbe sağlık durumu nasıl işte gelişmeler

Magazin dünyasına bomba gibi düşen haber akşam saatlerinde geldi. Yıldız Tilbe hakkında intihar ettiği ve canına kıyma girişiminde bulunduğu iddia edildi. Yıldız Tilbe'nin sağlık durumu ve son hali nasıl? İşte tüm gelişmeler.

Yıldız Tilbe intihar mı etti Son Dakika Yıldız Tilbe sağlık durumu nasıl işte gelişmeler
yıldız tilbe,canına kıyma

Canına kıyma girişimi olayı, bazı yakınlarının Tilbe’nin platonik aşkı fotoğrafçı Ali İşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktığı konuşuldu fakat bu iddia kısa sürede değişti. Yıldız Tilbe'nin canına kıyma girişiminde bulunmadığı, sağlık durumunun iyi olduğu ve intihar etmediği ortaya çıktı.

YILDIZ TİLBE TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen ve haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmasının ardından bir açıklama da kendisinden geldi. Yıldız Tilbe resmi Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı;

TWİTTER'DA TT OLDU

Yıldız Tilbe'nin intihar ettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyadan bir çok kullanıcı konuyla ilgili tweetler attı. İşte Twitter'da konuyla ilgili atılan bazı tweetler;

 Armagan çaglayan‏Onaylanmış hesap @Armagan_caglaya 4 dk.4 dakika önce

Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş

 Emrah Kocaman‏ @Jorkayef 10 dk.10 dakika önce

Yıldız Tilbe intihar etti haberi yalansa belanızı bulun inşallah. Eğer doğruysa vay halimize..

 Sıla Gençoğlu‏ @gencoglutv 3 dk.3 dakika önce

Son Dakika! Yıldız Tilbe’nin intihar ettiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğu menajeri Haluk Şentürk tarafından açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...