Tgrt Haber
16 Nisan 2024 10:26 - Güncelleme : 16 Nisan 2024 10:26

Yılmaz Erdoğan'dan atak! Kendini ifşa eden Cansu Taşkın'a dava

İnci Taneleri dizisinin oyuncusu ve senaristi Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ile fotoğraflarının yayınlanmasının ardından harekete geçti. Bir hayli sinirlenen Erdoğan dava açmaya hazırlanıyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Yılmaz Erdoğan'dan atak! Kendini ifşa eden Cansu Taşkın'a dava

Kendisinden habersiz çekilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasına bir hayli öfkelenen Yılmaz Erdoğan, avukatlarına Taşkın ve Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunmaları talimatı verdi.

YILMAZ ERDOĞAN CANSU TAŞKIN VE KARDEŞİNE DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR 

Halktv.com.tr'de yer alan Mustafa Balcı'nın haberine göre, Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın fotoğrafları Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun tarafından sosyal medya hesabından yayınlandı. Gündeme bomba gibi düşen karelerin Erdoğan'ın izni olmadan çekildiği iddia edildi. İkili tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, sızdırılan fotoğrafların ünlü ismi bir hayli sinirlendirdiği öne sürüldü. Erdoğan, avukatları aracılığıyla Taşkın ve Vurgun hakkında dava açılması için talimat verdi.

Yılmaz Erdoğan'dan atak! Kendini ifşa eden Cansu Taşkın'a dava - 1. Resim

Yılmaz Erdoğan'dan atak! Kendini ifşa eden Cansu Taşkın'a dava - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...