Tgrt Haber
14 Haziran 2022 12:52 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 14:21

Yüz felci geçiren Justin Bieber'ın son sağlık durumu! 'Korkunç bir fırtına'

Ramsay Hunt Sendromu yüzünden yüz felci geçiren Justin Bieber, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Bieber, yaşadıklarını 'korkunç bir fırtına' olarak nitelendirdi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
justin bieber

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, geçtiğimiz günlerde tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldı. Bieber, iptalin sebebini açıklamak için ise sosyal medya hesabından bir video çekti ve kötü haberi herkese duyurdu. Ramsay Hunt Sendromu nedeniyle yüz felci geçirdiğini söyleyen Bieber, sadece bir gözünü hareket ettirebildiğini anlattı. Yaşadıklarını 'Korkunç bir fırtına' olarak nitelendiren Bieber, son durumu hakkında bilgi verdi.

Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda eşi Hailey Bieber'e teşekkür eden Bieber, şunları söyledi:

"Nasıl hissettiğimi biraz paylaşmak istedim. Her gün daha iyiye gidiyorum. Tüm bu rahatsızlıklara rağmen beni tasarlayan ve beni tanıyan da teselli buldum. Kimsenin bilmesini istemediğim en karanlık yönlerimi biliyor ve beni sürekli sevgi dolu kollarına kabul ediyor. Bu bakış açısı, karşı karşıya olduğum bu korkunç fırtınada bana huzur verdi. Biliyorum bu fırtına geçecek ama bu arada İsa yanımda.''

Yüz felci geçiren Justin Bieber'ın son sağlık durumu! 'Korkunç bir fırtına'

''YÜZDE 100 GERİ DÖNECEĞİM''

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yapan Bieber, yüzünün bir tarafını zar zor hareket ettirebildiğini göstererek hastalığının ne kadar ciddi olduğunu şu sözlerle anlatmıştı:

''Şovları iptal ettiğim için hayal kırıklığına uğrayanlar var. Açıkçası şovlarımı fiziksel olarak gerçekleştiremem. Vücudum bana yavaşlamam gerektiğini söylüyor. Umarım beni anlarsınız çocuklar''

Bieber, iyileşme sürecinin ne kadar devam edeceğini bilmediğini söylemişti.. Yeterli bir dinlenme ve terapi yoluyla tam bir iyileşme sağlama konusunda olumlu düşündüğünü ifade eden Bieber, ''Bu zamanı sadece dinlenmek ve rahatlamak için kullanacağım. Yapmak için doğduğum şeyi yapabilmek için yüzde 100 geri döneceğim" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...