Tgrt Haber

“Hayır’cılar 16 Nisan sonrası için kaos planları yapıyor”

23 Mart 2017 13:26
“Hayır’cılar 16 Nisan sonrası için kaos planları yapıyor”
medya kritik,

16 Nisan referandumu yaklaşırken, CHP başta olmak üzere ‘Hayır’cı koalisyonun referandum sonrasına yönelik kaos planları Medya Kritik programında masaya yatırıldı. Bu kişilerin ‘Hayır’ çıkabilme ihtimalini düşünerek şimdiden hazırlık yaptığını belirten Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, “Bunun içinde darbe var, Erdoğan’ın istifaya çağrılması var, kaos çıkarıp her türlü karışıklığı oluşturmak var. PKK’yı ve DEAŞ terör örgütlerini hareketlendirmek var. Hepsi bu kaos planlarına dahil” dedi.

‘Hayır’cı koalisyonun FETÖ ile işbirliği yaptığını belirten Fuat Uğur, CHP’li milletvekillerinin son günlerde sık sık Amerika’ya gitmelerinden işkillendiğini söyledi. Evet çıkacağından yüzde 1500 emin olduğunu vurgulayan Uğur, buna rağmen hayır’cı cephenin ciddi planlarının olduğunu belirtti. Uğur, şunları söyledi:

“Bu kadar ’Hayır’ üzerine dünya çapında bir propaganda mekanizması işletilmeye başlandı ki, şimdiden hayır çıkacağı ihtimalini düşünerek hazırlık yapıyorlar. Bunun içinde darbe var, Erdoğan’ın istifaya çağrılması var, kaos ve her türlü karışıklığı oluşturmak var. PKK’yı hareketlendirmek, DEAŞ’ı hareketlendirmek var. Hepsi kaos planlarının içinde var.”

Gazeteci Yazar Cem Küçük, referandumdan hayır çıkması halinde bu cephenin, Erdoğan’ın meşruiyetinin sorgulanmasını isteyeceklerini söyledi. ‘Hayır’cı cephenin ellerindeki bütün kozları oynayacağını belirten Küçük, “Diyelim hayır çıktı, Erdoğan’ın, hükümetin meşruiyetini sorgulamaya başladınız. Yani biz bunları yargılayalım, asalım, edelim derseniz, siz yamulursunuz. Böyle bir şeye girdiğiniz an 15 günde bitersiniz. Biriniz kalmaz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...