Tgrt Haber

'Beril Dedeoğlu kararını gözden geçirsin'

09 May 2017 14:22
'Beril Dedeoğlu kararını gözden geçirsin'
medya kritik,

Cem Küçük ve Fuat Uğur, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan olay Medya Kritik’te konuşuldu.

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında konuşan Gazeteci yazar Cem Küçük şehit edilişinin üzerinden 2 yıl geçen Fırat Çakıroğlu için şu ifadeleri kullandı.

''Fırat Çakıroğlu kardeşimizi Ege Üniversitesi'ndeki bir grup terörist kılıklı DHKP-C'li kişiler şehit etti. Beril Dedeoğlu'nun Fırat'ın katil zanlılarının öğrencilikten atılma kararını kaldırtması doğru değil. Ortada bir katil var. Deniz Gezmiş, Mahir Çayan terörist olan bu isimleri aynen bugün kahraman diye sunuyorlar. Ne yazık ki bizim bazı insanlarımız da bu tuzağa düşüyorlar. Yaptığı davranışı ben doğru bulmuyorum. Kararını tekrar gözden geçirsin. Beril Hanım'ın bu aldığı karar ülkücülere, milliyetçilere ve milletini seven kişilere yapılan bir ayıptır''.

PKK ve DHKP-C hakkında konuşan Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Önemli olan öğrenci çatışmalarını durdurmak. Biz PKK ve DHKP-C'yi terör örgütü olarak kabul ediyoruz. Bu terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerimiz mücadele ediyor'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...