Tgrt Haber

'Bu karar FETÖ'ye hizmettir'

10 Nisan 2017 13:34
'Bu karar FETÖ'ye hizmettir'
fetö,kayseri,medya kritik,

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'in bugünkü bölümünde Kayseri'de bir takım kurumları ve teşkilatları ele geçiren FETÖ gündeme geldi.

Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan FETÖ'cü İlhan Miraboğlu ve Fatih Somyürek'e ait olan ve kayıtlarda sel alanı olarak görünen, FETÖ'cü isimlere imkan sağlamak adına arazinin imara açılması hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Kayseri'de bir takım kurumları ve teşkilatları ele geçiren FETÖ Cumhuriyeti var. FETÖ'cüler adeta bir dokunulmazlık zırhı ile kaplanmış. Nedense bazı kişilere dokunulamıyor'' diye konuştu.

Melihgazi Belediyesi Başkanlığı'nın aldığı kararı eleştiren Gazeteci Yazar Cem Küçük, ''Bu alınan kararın FETÖ'cü İlhan Miraboğlu ve Fatih Somyürek'e yaradığı çok belli. Somyürek'ler darbe gecesi Kayseri'de benzinliklerini kapatan ve satmayan insanlardır. Alınan bu karar bunların alanlarını genişletmektir. Bunun Türkçesi bu isimlere para kazandırılıyor. Melihgazi Belediye Başkanı'nın aldığı bu karar FETÖ'ye hizmettir'' açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...