Tgrt Haber

'Feyzioğlu'na finansal destek kimden geliyor?'

13 Nisan 2017 14:07
'Feyzioğlu'na finansal destek kimden geliyor?'
medya kritik,

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'in bugünkü bölümünde referanduma yönelik 'Hayır' kampanyası yürüten Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Metin Feyzioğlu vardı.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun referandum için bir kitapçık hazırlağını dile getiren Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur,  ''Feyzioğlu üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Bunun içinde köy köy dolaşıyor. Baya bir masraf ediyor, ve harcamaları çok yüksek. Ciddi bir şekilde finansal destekle bunu yapıyor. Feyzioğlu'na bu finansal desteğin kimden geldiğini merak ediyorum?'' diye devam etti.

İstanbul'daki avukatların önemli bir kısmının 'Evet' diyeceğini dile getiren ve Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu'nun bütün Türkiye'yi gezip 'Hayır' kampanyası yaptığını aktaran Gazeteci Yazar Küçük, ''Feyzioğlu kendi başına 'Hayır' diyebilir. Buna bir itiraz yok. Ama kimin parasıyla, bu kitapçıkları, broşürleri bastırıyorsun. Net bir şekilde bütün Türkiye'de 'Hayır' kampanyasında aktif olarak çalışıyorsun. Bu değirmenin suyu nereden geliyor bunu açıkla'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...