Tgrt Haber

'Milletin kullandığı oyun ve iradenin yapılan aksaklıkla ilgisi yok'

19 Nisan 2017 15:32
'Milletin kullandığı oyun ve iradenin yapılan aksaklıkla ilgisi yok'
cem küçük, medya kritik,

Referandumun sonuçlanmasının ardından, yenilgili hazmedemeyen CHP'nin ve 'hayır' bloğunun 'seçimde hile var' iddiaları, TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik programında değerlendirildi.

YSK'nın "mühürsüz oy pusulalarına" ilişkin verdiği karara parti olarak itiraz eden CHP ve HDP hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, 'CHP'nin çamura yatacağını TGRT Haber sanki önceden biliyormuş gibi bunları tespit etmiş. Konularla alakalı haberler yapmıştı. Bu CHP ve HDP'lilerin nasıl sandıkta oyun tezgahlayacaklarını ve nasıl çamura yatacaklarını ortaya çıkaran haberler yapmıştı'' diye konuştu.

CHP ve HDP'lilerin itirazlarını çürütecek tweetlerini okuyan Gazeteci Yazar Küçük, ''Bunu nasıl yapacaksın. Bu mümkün mü? Oyları nasıl taşıyacaksın, bunun organizasyonunu bütün Türkiye'de nasıl yapacaksın. YSK'nın baştaki yaptığı açıklama da yanlıştı. Filigram olması yeterli. Milletin kullandığı oyun ve iradenin yapılan aksaklıkla ilgisi yok'' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...