Tgrt Haber

'Saklı Düşler' 8 Mart'ta 8 mutlu kadınla yayında

07 Mart 2017 13:07
'Saklı Düşler' 8 Mart'ta 8 mutlu kadınla yayında
saklı düşler,8 mart,dünya kadınlar günü,

Gecelerin vazgeçilmez radyo programcısı Abdullah Gölbaşı, 8 Mart’ta Saklı Düşler’ini kadınlara emanet ediyor. 16 yıldır geceleri kahkaha dolu program yapan Gölbaşı’nın mutluluk odaklı programına, Dünya Kadınlar gününde 8 mutlu kadın eşlik edecek

Haftanın dört günü Radyo Ritim’de program yapan Abdullah Gölbaşı, sunduğu programın içeriğiyle diğer radyo programlardan ayrışıyor. Dinleyicilerini mutlu etmek için Saklı Düşler’e sürekli yenilik getiren programcı, anlattığı hikayeler, yayında okuduğu kitaplarla dinleyicilerinin her geceki mutluluk durağı oluyor.  
Mutlu olmaya dair, hayatın kıyısında köşesinde ne varsa hepsine inceden inceye değinen Gölbaşı, 8 Mart’ta 8 mutlu kadınla yayına hazırlanıyor. 
Her sektörden kadınların eşlik edeceği yayında dinleyiciler; 8 kadının hikayesini dinleyecek, mutluluklar ve başarılar 8 Mart Çarşamba günü saat 23:00’te Saklı Düşler’de paylaşılacak.

'Saklı Düşler' 8 Mart'ta 8 mutlu kadınla yayında
GÖLBAŞI; ‘ERKEKLER SUSACAK KADINLAR KONUŞACAK’
Gerçek mutluluğun odağında kadınların olduğunu söyleyen Abdullah Gölbaşı; ‘’Kadınlara verdiğim değeri ve duyduğum hassasiyeti hemen her programımda dilegetiriyorum. Bugün Saklı Düşler’i mutlu kılan en önemli etken benim mutlu kadın dinleyicilerimdir. Benim için kadınlar bir gün değil, her gün kıymetli. Fakat istedim ki, resmileşmiş bu özel günde kadınlar yönetsin Saklı Düşler’i. Bir gün de olsa; erkekler sussun, kadınlar konuşsun ve tüm Türkiye dinlesin.’’ dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...