Tgrt Haber
14 Ocak 2023 12:06 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 13:40

Survivor 2023 kadrosu! Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları!

Yarın akşam başlayacak Survivor yarışmasının ilk fragmanını sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, "Tüm yarışmacılarımıza gönülden başarılar" notunu düştü. Bu sezon farklı yarışmaların izleyiciyi beklediği ifade eden Ilıcalı, fragmanda yarışma alanına yeşil spor araçla girmesi dikkat çekti. İşte Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor 2023 kadrosu! Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları!
survivor,acun ılıcalı

Survivor 2023 yarışması bu yıl 3 takım ile başlayacak. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2023 yarışmasının ilk bölüm fragmanı büyük ilgi gördü. Peki, Survivor 2023 kadrosu! Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları! 

ACUN ILICALI'NIN SURVIVOR GİRİŞİ DİKKAT ÇEKTİ 

Yarın akşam saat 20:22'de başlayacak Survivor 2023'ten merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerin mücadele edeceği yarışmanın ilk fragmanına ise Acun Ilıcalı'nın lüks aracıyla girişi damga vurdu. Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı fragmanda bu yıl yeşil spor arabayla yarışma alanına giriş yaptığı görüldü. 

Survivor 2023 kadrosu! Survivor 2023 ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışmacıları!

 

SURVIVOR ÜNLÜLER YARIŞMACILARI

Survivor ünlüler kadrosunda, Seçkin Piriler, Wilson, Zeynep Alkan, Aysu Keskin, Cansu Tuman, Yusuf Güney, Barış Telli, Murat Eken ve Berdan Mardini yer alıyor

SURVIVOR GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI 

Survivor Gönüllüler kadrosunda ise Aziz, Gizem Avcı, Aleyna, Asena, Osman Can, Özgür, Tunga ve Kardelen yer alıyor.

SURVIVOR FENOMENLER YARIŞMACILARI

Fenomenler takımında ise Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han ve Kürşat Juan yer alıyor.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...