Tgrt Haber
03 Haziran 2023 11:56 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 13:22

Survivor eleme adayı kim? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Finale adım adım yaklaşan Survivor yarışmacıları, dokunulmazlık mücadelesinde kıyasıya rekabet etti. 1 Haziran Perşembe günü Survivor'da SMS oylaması kapsamında eleme gecesi yaşandı. 1 Haziran eleme gecesinde Asena adaya veda etti. Yeni bölümde yine yarışmacıların kaderini belirleyen dokunulmazlık oyunu oynandı. İşte, Survivor'daki eleme adayları!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor eleme adayı kim? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor,Acun ılıcalı

Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında yayınlanan Survivior yarışmasının final fragmanı yayınlandı. Yarışmacılar büyük finale kalmak için kıyasıya rekabet halinde. Son olarak Asena'nın elendiği yarışmada haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi verildi. 

SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda yarışmacılar nefes kesen mücadelelere imza attı. Oyun sonunda Nefise ve Özgür finale kaldı. Özgür bu yarışlardan 4-1 galip geldi.

SURVIVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kazanan Özgür konseyde, Cansu'nun ismini söyledi.

Survivor eleme adayı kim? Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVIVOR SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2023 yarışmasında yarı final 12 Haziran Pazartesi günü TV8'de olacak. Final ise 13 Haziran Salı günü canlı olarak aktarılacak. Survivor finali Kuruçeşme Açıkhava'da düzenlenecek.

SURVIVOR 119. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...