Tgrt Haber
07 Haziran 2023 16:15 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 16:32

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Finaline kısa süre kala oynanan dokunulmazlığın önemi de arttı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekrana gelen yarışma programı Survivor'da son elenen isim, Asena oldu. Dün akşam bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. Heyecanına devam eden Survivor'da oyun öncesi yarışmacılar toplu SMS oylamasına çıktı. Bu oylamanın sonucuna göre 8 Haziran Perşembe günü 1 yarışmacı hayallerine veda edecek.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?
survivor,acun ılıcalı

Survivor yarışmasında toplu sms oylaması yapıldı. Dokunulmazlık mücadelesinin devam ettiği yarışmada kimİn adaya veda edeceğini halk belirleyecek. Toplu sms sonuçlarına göre, perşembe günü 1 yarışmacı, adaya veda edecek. 

SURVIVOR'DA TOPLU SMS HEYECANI YAŞANDI

Heyecanına devam eden Survivor'da oyun öncesi yarışmacılar toplu SMS oylamasına çıktı. Acun Ilıcalı , bu oylama sonucunda dört ismin finale kalacağını açıkladı. Nefise, Yusuf, Özgür, Ertuğ ve Osman Can SMS oylamasına duygularını ifade etti. 

6 HAZİRAN SURVIVIOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Son 5 yarışmacının kaldığı Survivor'da büyük final yaklaşırken dokunulmazlık mücadelesinin önemi de arttı. Dokunulmazlığı kazanan ismin aynı zamanda soğuk kahve, karavan keyfi, villada ton balıklı sandviç ve pasta da kazanmış oldu. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan isim Yusuf oldu. 

SURVIVIOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununun birincisi Yusuf eleme adayı olarak Ertuğ'un ismini söyledi. Toplu sms sonuçlarına göre, perşembe günü kimin eleneceği ortaya çıkacak. 

Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

SURVIVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2023 yarışmasında yarı final 12 Haziran Pazartesi günü TV8'de olacak. Final ise 13 Haziran Salı günü canlı olarak aktarılacak. Survivor finali Kuruçeşme Açıkhava'da düzenlenecek.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özgür kupa aldı 9 Haziran 2023 23:35

Atakan Ensar

Sonraki Haber Yükleniyor...