Tgrt Haber
22 Eylül 2023 16:02 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 17:20

Yalı Çapkını'na Talih geldi! İlk karesi sosyal medyada paylaşıldı

Yalı Çapkını yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Haftanın en çok izlenen yapımı olan Yalı Çapkını'na yeni bir oyuncu dahil oldu. Talih karakterinin ilk fotoğrafı yayınlandı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
Yalı Çapkını'na Talih geldi! İlk karesi sosyal medyada paylaşıldı
yalı çapkını

Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde yeni kadro heyecanını arttırdı. Yeni bölümlere Talih karakteriyle Cemre Gümeli, dahil oldu. Oyuncunun dizideki ilk karesi projenin sosyal medya hesabından paylaşıldı. 

YALI ÇAPKINI'NA TALİH DAHİL OLDU!

Yalı Çapkını dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Dizinin sosyal medya hesabında yeni karakter Talih'in fotoğrafı paylaşıldı. Cemre Gümeli'nin oynayacağı Talih karakteri fizyoterapist olarak diziye dhil olacak. Ferit karakterinin kolundaki problemi tedavi edecek Talih, zaman zaman Seyran ile tartışma yaşayacak. 

Yalı Çapkını'na Talih geldi! İlk karesi sosyal medyada paylaşıldı

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

TGRT Haber'de daha önce belirttiğimiz gibi, 24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğumlu Cemre Gümeli, üniversitede Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye'de ise, Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...