Tgrt Haber
06 Şubat 2023 09:18 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 12:58

AK Parti Milletvekili Yayman canlı yayında açıkladı: Ailem ve yakınlarım enkaz altında

Son dakika haberi: AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TGRT Haber'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası ailesinden ve yakınlarından enkaz altında kalanlar olduğunu açıkladı.

deprem,AK Parti

Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde meydana gelen deprem çevre illerde etkili oldu. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TGRT Haber'de  7.4 büyüklüğündeki deprem sonrası ailesinden ve yakınlarından enkaz altında kalanlar olduğunu doğruladı. 

AK PARTİLİ YAYMAN CANLI YAYINDA AÇIKLADI

10 ilimizi vuran 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları canla başla sürüyor. AK Partili Yayman da katıldığı canlı yayında yakınlarının enkaz altında kaldığını söyledi.

 Milletvekili Yayman, TGRT Haber’de Hatay’daki ve ailesinin son durumunu şöyle paylaştı:

“Çok büyük bir deprem oldu. Bizim Hatay’da da çok fazla sayıda hasarlı bina ve enkaz var. Gün ağarınca daha netleşti. Kırıkhan’da büyük bir hasar ve yıkım var. 2 abim ve eşi, ablam ve eşi enkaz altında. Bütün şehir enkaz altında. Çok büyük sorun yaşıyoruz, vatandaşlar yetkilerin uyarılarını dikkate alsınlar. Yardımlar ulaşamıyor. Hatay merkez de de ciddi sıkıntılar var. Çok büyük bir deprem ve enkaz var.”

CNN Türk canlı yayınına bağlanan Yayman şu ifadeleri kullandı:

Benim 2 abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında. AFAD yetkilileri, UMKE yetkilileri yoldalar. Yollarda çok büyük yarılmalar oluştu ,hasarlar var. Herkes seferberlik halinde.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...