Tgrt Haber
31 Ocak 2024 17:06 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 17:07

Bekir Bozdağ'dan FETÖ eleştirilerine cevap

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürüldüğü kararı okuyan AK Parti'li Bekir Bozdağ, 13 yıl önce FETÖ elebaşı Gülen hakkındaki sözleri nedeniyle yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Bekir Bozdağ,,FETÖ

Türkiye İçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin Yargıtay kararını okuyan AK Parti TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, kendisi hakkındaki FETÖ eleştirilerine cevap verdi.

2011 yılında FETÖ elebaşı Gülen hakkındaki sözleri nedeniyle eleştirilen Bozdağ, kendisine haksız ithamda bulunulduğunu söyledi. Yapılanlara tarafsız olmak için cevap vermediğini belirten Bozdağ, "Konuşmadım ama sürekli tekrarlanıyor. Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor" ifadelerini kullandı.

"DAHA SONRA SÖYLEDİKLERİMİ YOK SAYMAK HAKSIZLIK"

Fethullah Gülen'in FETÖ'nün elebaşı olduğunu vurgulayan Bekir Bozdağ, "Kendisi bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur. Eli kanlı bir katildir. Bunu defalarca söyledim ama 2011'de, 13 sene önce söylenmiş bir sözü sürekli getirip benim daha sonra söylediklerimi yok saymak büyük bir haksızlık" şeklinde konuştu.

"FETÖ'CÜLERİN AYIKLANMASINDA FEDAKARLIK YAPTIK"

Devlet kurumlarına sızan FETÖ üyelerinin ayıklanmasıyla ilgili de konuşan Bozdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"Terör vasfı olmadığı dönemlerde herkesin söylediklerini bir çıkartırsak, yarıştırırsak neler olur. Ama biz dershanelerin, medya organlarının, eğitimin kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin bütün kurumlarında sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük fedakarlık yaptık."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...